2008. okt. 5.

Last Lust

2008. november 7-én kerül sor a Metallust együttes 10 éves jubileumi koncertjére. A szakavatottak tudják, hogy ennek a zenekarnak egyik alapító tagja voltam. A nagy alkalomra meghívták a régi tagokat. Így én is, illetve Simon Gábor volt dobos is fel fog lépni a koncerten, ahol négy számban fogunk közreműködni. Ezek pedig: Am I Evil? és Ride The Lightning a Metallicától és a Lurkingh Ashes és a Heroes That Never Were a Metallusttól. Nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó Metallust fellépésem (mint a cím is mutatja: Last Lust).
Ma próbáltunk egyet a fiúkkal. Ahhoz képest, hogy kb. hat éve nem játszottuk(tam) ezeket a számokat, elég jól sikerült elsőre. A Ride-on van még mit gyakoroljak, de hát nem mehet minden elsőre. Az Evil jó lesz, a Lurkingot elsőre eljátszottuk, úgy ahogy azt kell. A Heroest is még pontosítani kell, de az is nagyot fog ütni érzésem szerint.
Vagyis érdemes lesz ellátogatni november 7-én az Ifjúsági Házba, mert nagy valószínűséggel utoljára láthatjátok ilyen felállásban is a Metallustot.

2 megjegyzés:

AtonHotep írta...

Ez a fotó is nagyon ott van!!! :D
És eldőlt, melyik gitUároddal fogod végigpöngetni azt az estét? :P

Judit Antal írta...

Igazán fölrakhatnál új képeket, azok is jók ám. Na és a régi zenekartagokkal má szóba se állsz, mi? Nagyon tetszik a bemutatkozásod, főleg hogy newyork mellett stb...! Nem sértődök ám meg, ha ezt kicenzúrázod, amúgy...:)